maanantai 28. joulukuuta 2015

MUNAKASRULLAT VUOHENJUUSTO- & AVOKADOTÄYTTEELLÄ


Toivottavasti joulunaika meni kivasti. Itse ainakin laiskottelin ihan huolella, luin vähän kirjoja ja pidimme Nolan-elokuvien maratonia. Suuhun eksyi kyllä useampi suklaakonvehti kuin olisi tarpeen.. Onneksi nyt voi pitää sellaisen 360:n päivän pituisen tauon jouluruokiin. :)

Eli takaisin normaaliin ruokaan, aloitetaan aamiaisella. Tein Green Kitchen Travels -kirjasta munakasrullaa, jonka täytteenä oli mm. omenaraastetta, raejuustoa ja kurpitsansiemeniä. En juurikaan käytä raejuustoa, joten suhtauduin yhdistelmään pienellä epäluulolla. Toisaalta epätavallisista yhdistelmistä saattaa löytää uusia hienoja makuelämyksiä. Mutta höh, tällä kertaa en tykännyt lopputuloksesta juurikaan, maistui aika oudolta. Harmittava takaisku, sillä normaalisti Green Kitchenin porukoiden sapuskat ovat osuneet maaliin. Ja muuten olen kyllä tykännyt ko. kirjasta.


Päätin sitten lakata kikkailemasta ja laittaa täytteeksi sellaisia juttuja mistä varmasti pidän. Suosittelen sinulle samaa. Tässä oma täyte-ehdotukseni:

Munakasrulla (1 kpl)
2 (luomu)munaa
1 rkl kauramaitoa tai muuta maitoa
ripaus suolaa
(luomu)voita tai gheetä

Täyte 
pehmeää vuohenjuustoa
tomaattia
avokadoa
tuoretta korianteria
suolaa + pippuria
halutessa: tilkka sitruunanmehua

Vispaa maito, munat ja suola sekaisin. Lämmitä rasva pannussa keskilämmöllä. Kaada muna-maitoseos pannulle niin, että se leviää tasaisesti. Paista n. minuutti yhdeltä puolelta, käännä ympäri ja paista toinen minuutti.

Leikkaa tomaatti pieneksi ja sekoita pehmeän vuohenjuuston ja pilkotun korianterin kanssa. Mausta suolalla, pippurilla ja halutessa tilkalla sitruunanmehua. Levitä tahna ja siivutetut avokadot munakkaan keskelle, pyöritä rullaksi ja leikkaa keskeltä kahtia. Syö lämpimänä.

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig