torstai 23. marraskuuta 2017

NAPOSTELUIDEOITA PIKKUJOULUIHIN + UUSI ULKOASU


Tadaa päivitin blogin ulkoasua! Oli jo aikakin. Oikeastihan minun piti päivittää tämä kokonaan Wordpressin puolella, mutta kuulin blogikollegoilta sen verran kauhujuttuja miten kävijämäärät tippuvat ainakin puoleen eivätkä välttämättä sieltä enää nouse, joten tuli pupu pöksyyn enkä uskaltanutkaan. Tällainen pieni päivitys samalla alustalla oli myös huomattavasti vaivattomampaa kuin blogiarkistojen siirtäminen kokonaan uuteen alustaan.

Tiedän että joitain saattaa ärsyttää se, että postausten avaaminen vaatii nyt yhden lisäklikkauksen, mutta toisaalta yhdellä silmäyksellä näkee postausten aiheita nyt paljon enemmän. Ja onhan tämä nyt paljon kivemman näköinen näin, se on ainakin itselleni erittäin tärkeä arvo. Pientä viilausta vielä vaatii mutta ihan hyvä jo näinkin.

Muihin aiheisiin.

Jokos pikkujoulukausi on aloitettu? Itse starttasin juhlakauden viime viikonloppuna kun kutsuin muutamia ystäviä kylään istumaan iltaa.

Olin päättänyt jo etukäteen että en tee mitään, siis MITÄÄN tarjoiluja itse. Ostan kaikki valmiina. Tässä konstilla stressitaso pysyy about nollissa, kunhan muistaa käydä ajoissa kaupassa.

Ainoa haaste oli oikeastaan keksiä mitä muuta juustojen lisäksi pöytään nostaisi. Tiesin että tuleva ilta olisi aika pitkä, joten tarjoilujen olisi hyvä olla mahdollisimman ruokaisia. Ja enimmäkseen suolaisia, toki muutama makea herkkupala sopii myös mukaan.

Tässä siis mihin lopulta päädyin, ehkä näistä saa joku muukin vinkkiä omiin tarjoiluihin.

Juustot:
- brie
- manchego
- vanha gouda
- sinihomejuusto
- bonuksena yrttinen hunaja-vuohenjuusto

Hedelmät: 
- omena
- päärynä
- persimon
- viinirypäle

Suolaiset: 
- cocktailsuolakurkut
- oliivit
- tuorejuustolla täytetyt pikkupaprikat
- pähkinäsekoitus

Makeat:
- viikunahillo
- hunaja
- tumma raakasuklaa ja iChocin valkosuklaa
- lakutaatelit
- vaahtokarkit

Valikoima keksejä ja pipareita (tavallisia ja gluteenittomia):
Gluteenittomista ostin Organic Healthin tattaripipareita, Semperin Chia Crackers - suolakeksejä ja le Pain des Fleurs -maissikeksejä. Näistä piparit olivat tosi hyviä ja nuo keksitkin ihan ok, joskin aavistuksen pahvimaisia maultaan. Mutta juuston kanssa sitä ei niin huomannut.

Näiden eväiden avulla ei tarvinnut ainakaan alkaa kesken iltaa tilailemaan lisää ruokaa Woltilla, joten voin suositella kokonaisuutta!


SHARE:

2 kommenttia

  1. Ihanan näköiset tarjottavat! Meillä on suunnitelmissa jonkinlainen juustotarjotin itsenäisyyspäivän iltanaposteltavaksi, joten pitää poimia tästä kivoja lisukeideoita siihen :D Ainakin tuorejuustolla täytetyt pikkupaprikat kuulostaa hyviltä!

    ♥: Linda/Revontulipalo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva jos saat tästä lisävinkkejä! Nuo pikkupaprikat oli muuten Pirkka Parhaat -merkkiä, löytyi säilykeosastolta :)

      Poista

Blogger Template Created by pipdig